Veranda za teraso katera se odpira – montaža na Ptuju

pomicne_verande_terase_Gornja_Radgona_3

Ustvarite Si Sanjsko Zastekljeno Teraso s Pomičnim Nadstreškom SINTEX

Predstavljamo vam slikovni prikaz montaže naše pomične strehe za terase. Privoščite si udobje in varnost na vaši zastekljeni terasi s multifunkcijsko bioklimatsko pergolo ali drugo zasteklitvijo terase iz modelne serije VERANDA / ZIMSKI VRT.

Vaša zastekljena terasa – Oaza Užitkov:

  • Pergola: Poiščite pohištvo, ki vam resnično ustreza. Zastekljena terasa je prostor, kjer ni potrebno sklepati kompromisov pri izbiri pohištva. Tukaj je zaščiteno pred vremenskimi vplivi in letnimi časi. Izberite pohištvo, ki vam bo prinašalo veselje, udobje, ter kjer se boste počutili kot doma. Na terasi lahko organizirate družinske zabave, prireditve s prijatelji, medtem ko bo dnevna soba ostala pospravljena, teraso pa boste hitreje pospravili. Z ustreznim ogrevanjem lahko teraso popestrite z rožami in drugimi dekoracijami. Prepričani smo, da bo terasa postala vaš ponos.

Premium – Luksuz na Vaši Terasi:

  • Wellness na Terasi: SINTEX-ova zasteklitev je vedno izdelana po meri, kar vam omogoča, da vse skrbno načrtujete vnaprej. Kje bo prostor za počitek, kje bo nameščen masažni bazen, kje boste imeli mizico s pijačo in prigrizki, ter kje se boste lahko vadili. Ne glede na vreme se lahko popolnoma posvetite sprostitvi in počitku. Z zatemnitvijo sten ustvarite zasebno vzdušje, ne da bi motili sosede. Uživajte v sprostitvi tako dolgo, kot želite – časovno niste omejeni, postopek lahko kadar koli prekinete in se kadarkoli vrnete v masažni bazen.

Vaš Vrt Raj:

  • Botanični Vrt na Terasi: Ustvarite si botanični vrt na terasi, zasadite jo z rastlinami, grmički in primernimi drevesi, ki vam bodo dali občutek naravne kulise. Vonj cvetočih rastlin bo širil po prostorih hiše. V zimskih mesecih je treba teraso primerno ogrevati, da rastline ne zamrznejo. Postavite stole ali kavč blizu priljubljenih vrst rastlin in opazujte njihov celoletni cikel.

Delovni Kotiček na Vrtu:

  • Domovska Pisarna na Terasi: Dandanes so možnosti dela velike in domača pisarna ni nič nenavadnega. Kaj pravite na delo na svežem zraku, kjer lahko dvignete glavo in zrlate v vrt, ko ste utrujeni? Če opravljate ustvarjalno delo, bo terasa vir navdiha in velik pomočnik vaše domišljije.

Naj vaša terasa postane prostor, kjer se uresničijo vaše sanje in želje, bodisi za družino, srečanja s prijatelji ali osebno sprostitev. SINTEX nudi rešitve, ki vašo teraso spremenijo v edinstveno in funkcionalno oazo.

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply