corso entry

Teleskopska veranda za terase CORSO Entry je osnovni model, ki je sestavljen iz teleskopskih pomičnih elementov. Posamezni pomični segmenti imajo streho elegantno ukrivljeno v malem loku (oboku). Prvi in zadnji segment sta vedno fiksna, kritina je pri tem modelu polikarbonat: kompaktni – transparenten kot steklo ali dvostenski prosojni. Idealna rešitev, na primer, za balkone, ki potrebujejo veliko svetlobe, ali za pokrivanje bazena, ki se nahaja v bližini hiše.

Pomična – teleskopska veranda za terase CORSO Entry

Barva konstrukcije

Barva polikarbonata

Barva vodil

srebrna,bronzo

corso solid

Oblika verande / strehe za teraso CORSO Solid lepo pristoji k vsaki hiši. Lahki oblok v srehi se navezuje v vertikalne steni katerih konstrukcija je iz aluminija in izpolnjena z polikarbonatnimi ploščami: transparenten kot steklo ali rahlo dimljeni.

Nadstrešek za teraso CORSO Solid

Barva konstrukcije

Barva polikarbonata

Barva vodil

srebrna,bronzo

CORSO PREMIUM

Idealno nadkritje / nadstrešek za teraso se imenuje CORSO PREMIUM. Edinstven drsni teleskopski sistem v elegantni obliki, združuje aluminijasto konstrukcijo, v strehi polikarbonatne plošče in v stenah: varnostno steklo CONNEX 33.1. Podoben zimskemu vrtu pozimi in pergola poleti lahko uporabljamo skozi vse leto. Poleti se ne bo pregreval, ker se z lahkoto odprejo posamezni segmenti. CORSO verando lahko enostavno odprete, pozimi pa jo spremenite v zimski vrt za cvetje in druge rastline Panoramska ekskluzivna zasteklitev vam ponuja neomejene poglede. Varnostno steklo na stenah CONNEX 33.1 omogoča lažje vzdrževanje in daljšo življenjsko dobo.

Pomična veranda za teraso CORSO Premium

 

Barva konstrukcije

Barva polikarbonata

Barva vodil

srebrna,bronzo

CORSO ULTIMA

Izbor tega modela verande vam bo dala moderno, arhitekturno in oblikovno čisto streho z ravnimi strešnimi ploščami in velikimi steklenimi površinami. Povečujejo vtis prostora in hkrati zadovoljujejo zahteve zahtevnih kupcev.

Pergola / veranda teleskopska za teraso CORSO Ultima

Barva konstrukcije

Barva polikarbonata

Barva vodil

srebrna,bronzo

CORSO GLASS

Biser med verandami / nadstreški za terase – steklena pomična streha CORSO GLASS je nagrajena z številnimi nagradami iz raznih sejmov. Najvišja kakovost izdelave, brezčasna zasnova, robustna gradnja in enostavnost gibanja posameznih segmentov so pritegnili ne le strokovnjake, ampak tudi širšo javnost. Streha teleskopske verande je skoraj ravna, aluminijasti profili so zelo masivni. Stene so napolnjene z transparentnim varnostnim steklom CONNEX 33.1. 44.1, v strehi boste našli zelo trajno kaljeno varnostno steklo 66.4.

Veranda za teraso – kompletna iz stekla: CORSO Glass

Barva konstrukcije

Barva polikarbonata

Barva vodil

srebrna,bronzo