PERGOLA

Poletno sezono si lahko podaljšate z sistemom PERGOLA. Bočne in sprednjo steno lahko zapremo s pomičnimi steklenimi stenami. Vaša terasa bo tako vedno zaščitena pred vetrom in dežjem. Poleg tega se notranjost hitro ogreje in zagotavlja ugodno klimo. Uživajte v prijetnih dneh z družino zunaj na vrtu ali pripravite obroke s prijatelji na lastni terasi. Ali pa se enostavno samo sprostite v Vaši nadkriti terasi z sistemom PERGOLA.

Sistem nadstreška PERGOLA Vam omogoča uporabo Vaše terase najmanj 200 dni na leto. Prostoren in neomejen nadstrešek na Vaši terasi Vam podaljša sezono Vašega bivanja na prostem. Lahko se uporablja tako v notranjosti stavbe kot tudi v zunanjosti na terasi, kot pokrito parkirno mesto za avto / carport ali nadstrešek, kot streha za bazen ali vetrolov/vhod v hišo. Lahko se uporablja tudi za podaljšanje streh, strešnih stopnišč in ograj, prilagajanje obliki dvorišča. Konstrukcija profilov omogoča visoko nosilnost strehe, saj je konstrukcija prilagojena vsem statičnim zahtevam – od majhnega nadstreška do celotne strehe globine do 6 metrov. Streho lahko kadarkoli razširite brez večjih stroškov ali posegov v obstoječo hišo in njeno konstrukcijo.

 

PERGOLA SKY

Pergola Sky je prefinjen in variabilen strešni sistem za podkritje teras in balkonov. Prednost tega nadkritja za teraseje modularna streha, ki omogoča odpiranje strehe, ko jo potrebujete. Ta streha za teraso Vam omogoča da sončni žarki pridejo naravnost na teraso. Tako lahko uporabljate teraso vse poletje in tudi ko je hladno vreme. Variabilnost sistema vas vabi, da izberete barve, vrata in ostale karakteristike strehe po Vaših željah in potrebah. Tako bo terasa pripravljena za vas kadarkoli, ne glede na dan, vreme in sezono. Odkrijte nov prostor in uživajte v udobju in varnosti terase pod streho za teraso PERGOLA SKY. Svoje pohištvo in rastline zaščitite in podaljšate dan na terasi, do dokler želite Vi.

Zakaj izbrati PERGOLA SKY:

Variabilna rešitev za vsako teraso. Sistem se prilagodi vsaki kvadratni ali pravokotni obliki. Posamezni deli strešne kritine se lahko medsebojno povezujejo in tako pokrivajo neomejeno veliko površino. Modularna strešna kritina je opremljena z drsnimi deli, ki omogočajo odpiranje ali zapiranje strehe, kadar je to potrebno. Zrak na terasi se ne pregreje in je prijetno prezračen z okoliškim zrakom.  V slabem vremenu preprosto zaprite streho. Interier je zaščiten in življenje na terasi se lahko nadaljuje nemoteno.

Sodoben dizajn

Moderen dizajn je zasnovan tako, da se popolnoma ujema z arhitekturo hiše. Podaljšanje časa ko lahko uporabljate Vašo teraso in uporabo modularnega sistema strehe lahko resnično podaljšate bivanje na terasi ne glede na letni čas. Za ustrezen ogrevalni sistem na terasi se posvetujte z našimi trgovci

Možnost opremljanja z dodatki

Zložljiva steklena stena oziroma harmonika steklena stena na zadnji in sprednji strani zimskega vrta vam omogoča bolj udobno atmosfero na terase skozi celo leto.

Senčenje na strehi za teraso bo vaše bivanje na terasi naredilo še bolj udobno.

PERGOLA SKY sistem nadstreška za teraso se bo popolnoma prilagodilo dimenzijam vaše terase. Velikosti terase ni treba prilagajati končnemu izdelku. Za vas jo bomo preprosto izdelali po meri in po ugodnih cenah.

Enostavno naročanje

Zelo preprost sistem naročanja je preko našega vodje prodaje. Praviloma od sklenitve pogodbe do montaže izdelka ni preteklo več kot šest tednov.