Galerija

Fotografije iz naših montaž od:

Vabimo Vas da si ogledate slike naših namontiranih konstrukcij: nadstreški za avte (carport), bazenske strehe, kupole za masažne bazene in pomične verande za terase

Nizke strehe za bazene

Z klikom na posamezno kategorijo se Vam bo odprla galerija fotografij.

Elegant

ELEGANTNI KLASIČNI BAZENSKI POKROV –  
STREHA ELEGANT  ™

Ime tega ohišja pove vse – Elegantna oblika z lepimi, klasičnimi formami. V tem teleskopskem pokritju bazena se lahko kopate tudi v slabem vremenu, ščiti Vaš bazen in je lepa zanimivost na vašem vrtu.

Imperia

Nadkritje katero ne izključuje svetlobe: nadkritje IMPERIA

Še en nizek model bazenske strehe, ki varuje bazen in Vas pred slabim vremenom in omogoča uporabo bazena tudi v hladnejših mesecih. Model Imperia ponuja zelo moderno obliko z pravokotnimi robovi. Ta aluminijasta pomična konstrukcija bo videti lepo na vsakem vrtu.

nizka kupola za bazen
CORONA

Naj priljubljeni model bazenske strehe: CORONA

Zelo nizka pomična bazenska streha v našem programu. Je idealna rešitev za uporabnike, ki želijo zaščititi pogled na vrt, vendar je še vedno dovolj visoka, da lahko plavate pod pokrovom. Tako kot vsi modeli z nizko višino, lahko preprosto vstopite v ohišje z drsnimi bočnimi vrati – ni potrebe da se sklonite / počepnete na kolena da bi vstopili v pokriti bazen.

visoka kupola za bazen
Riviera - brez vodil

Oglejte si drsno strešno konstrukcijo za bazen “BREZ VODIL” model RIVIERA

Niste prepričani, da želite imeti na svojem bazenu pomično streho za bazen z vodili / tirnicami pritrjenimi v podlogo okoli bazena? Model strehe bazena Riviera ima enako kakovostno in konstrukcijsko zasnovo kot Oceanic nizek model, z izjemo, da za razliko od Oceanic model Riviera deluje direktno na kolesih in ne na vodilih / tirih.

V Sintex-u imamo rešitev za vsakega kupca! 

Želite doživetje notranjega bazena brez povezanih stroškov? Občutite se, da vam vreme ne bo omogočalo, da uporabljate svoj čudoviti zunanji bazen tako pogosto, kot želite? Obstaja alternativa in zelo elegantna. Topli bazen  oziroma zunanji bazen, ki ga pokriva bazensko pokritje Riviera, bo užival prednosti toplejše vode, kristalno čist bazen brez razpadajočih listov in mrtvih žuželk ter veliko okolje, v katerem lahko udobno izkoristite svoj ponos in veselje. Hkrati pa zaradi manjše porabe kemikalij skrbite za ohranjanje okolice.

Po naročilu so lahko konstrukcije za pomične strehe za bazene Riviera izdelani v številnih barvah, od bleščečega belega do “lesenega učinka”, ki je zelo primeren za bazene z lesenimi oblogami. 
Na voljo so različne višine.
Vse naše strehe za bazene omogočajo uporabo bazena tudi ko so zaprte. Od ‘nizkih’ bazenskih streh, ki vam omogočajo plavanje in uživanje v topli vodi, ne glede na vremenske razmere do ‘visokih’ streh za bazene, ki omogočajo tudi udobno sedenje/ležanje in zabavo ob bazenu – v pokritem prostoru. 
Za vsakogar je nekaj.

VIVA - vodila samo na eni strani

Teleskopsko nadkritje za bazen z VODILI SAMO na eni strani:– model VIVA

Viva je vedno bolj priljubljen model. Ta bazenska streha ima zelo pameten drsni sistem saj ima vodila samo na eni strani. Zahvaljujoč tej rešitvi lahko uživate v enostavnem drsenju segmentov pomične strehe popolnoma brez strahu da bi iztirile ali ne držale smeri. Vodila za pomične segmente se postavi na stran bazena, ki je ne boste uporabljali toliko (blizu ograje, žive meje itd.) In na strani kjer veliko hodite pa je brez vodil- torej brez kakršnekoli ovire. Še ena pametna rešitev za varčevanje z Vašim časom in maksimiranjem ugodja!

viva
TERRA - vodila samo na eni strani

Nevidna pomična bazenska streha: model TERRA

TERRA je najnižji model pomične bazenske strehe od Sintex programu bazenskih streh. Zdi se da skoraj kopira tla. V zaprtem položaju vam omogoča popoln pogled na vaš vrt in bazen. Medtem ko je odprta streha za bazen zelo diskretna in ne glomazna 

aluminijasta konstrukcija. V popolnosti ustreza sodobni domači arhitekturi. Tisti, ki iščejo skoraj nevidno pokritje in želijo hkrati imeti vidne prednosti bazenske strehe bazena, kot je zaščita vode pred umazanijo, regulacijo temperature vode in zaščito pred nenapovedanim padcem v bazen, bodo zelo cenili ta bazenski prostor. 

Drsno vodilo za model Terra se nahaja samo na eni strani in tako zagotavlja dostop brez ovir s treh strani bazena. Je prostorsko nevidna in zelo enostavna za vzdrževanje. Odpiranje in zapiranje je zelo enostavno – tudi ko ima vodila samo na eni strani. To je standard za vse naše konstrukcije za bazene – najvišja varnost, proizvodnja pomične strehe po meri za vsak bazen. Enako lahko pričakujete od modela Terra. 

Bazenska pomična streha Terra – zaprite bazen in pustite Terri zlitje z vašim domom in vrtom!

srednje visoka pomična nadkritje za bazen
Oceanic - nizki

Uglašeno z otroškim pogledom – model bazenskega nadkritja OCEANIC nizki

Aluminijasta konstrukcija tega nizkega modela bazenske strehe je izdelana iz močnih, nagnjenih elementov / profilov. Izbirate lahko med številnimi lepimi barvami, ki ustrezajo vašem vrtu in okusu. To ohišje je nizka različica ograjenega pomičnega nadstreška  Oceanic visoki – katero izberete, je odvisno samo od vas.

Srednje visoke strehe za bazene

pomična streha za bazen
Tropea

Praktična in vedno z spoliranim izgledom – model TROPEA

Tropea je idealna kombinacija med prostrano Laguno in nizkim Elegant-em, ki vam daje prostor in izpolnjuje vsa pričakovanja. Zasnova ima višje navpične stranice, kar omogoča, da sedite na robu bazena, medtem ko ste še vedno pod pokrovom bazena. Lahko je opremljen z popolnoma transparentnim polikarbonatom – kot steklo.

Universe

Lepota v enostavnosti: nadkritje bazena UNIVERSE

Universe je resnično univerzalno. Ta pokrov ponuja kompromis med nizkim in visokim modelom strehe za bazen. Universe ima zaobljeno obliko, ki daje višjo centralno linijo, ki je nameščena na sredini bazena. Čim širša je konstrukcija, tem višje je središče pomičnega nadkritja  – če se odločite še za daljši model od bazena lahko na sredino postavite tudi mizo, stole ali ležalnike.

Visoke strehe za bazene

LAGUNA

Model bazenske strehe za velike širine:
model LAGUNA

Laguna je izjemno prostorna in ena naših najbolj priljubljenih modelov. Prostorna kreacija s svojim elegantnim dizajnom v samo nekaj sekundah spremeni vaš zunanji bazen v zaprt prostor. Neverjetno je, kako lahko enostavno odprete in zaprete tudi velike bazenske strehe, kot je Laguna. Naši kupci uporablja to bazensko nadkritje medtem ko zabava družino in prijatelje saj je dovolj velik, da lahko »pokrije« nekaj miz, stolov, ležalnike, tuš  in tako ustvari nov prostor za zabavo na vašem vrtu.

Olympic

Bazenska streha za kralje: OLYMPIC

Olympic je izdelek, ki ga izdeluje izključno naše podjetje. S svojim privlačnim dizajnom in možnostjo, da ima eno ali dve kupoli na vsakem nudi uporabniku več možnosti. Dovolj je prostorna, da se lahko sprehodite po notranjosti. Vsaka kupola se lahko odpre do 90 stopinj (ali 2 x 45 stopinj), hkrati pa se odpira tudi glavna konstrukcija. Kot vsi naši modeli bazenskih streh je Olympic opremljen z možnostjo električnega / motornega odpiranja. Barva konstrukcije izgleda zelo živahno v barvi lesa (na voljo za vse modele).

Style

Nadkritje za bazene naslonjeno na zid ali Vašo hišo: STYLE ™

Če želite povečati pokriti prostor Vaše hiše z naslonjenim teleskopskimi segmenti je Style pravi model. Nudi Vam sedenje na prostem, recimo za pokritje hotelske zunanje terase, vrtovi restavracij ali kavarne ali terasa privatne hiše. Gostje bodo lahko v vsakem vremenu sedeli zunaj. Čeprav vsa ohišja izdelujemo na zahtevo kupca (ne proizvajamo serijsko), bo trajalo le štiri do šest tednov, preden jih bodo lahko uporabljali vaši kupci. Zunanje terase so zaradi spremenljivega vremena so premalo uporabljena. Z našimi pomičnimi nadstreški za terase pa jih lahko v trenutku odprete ali zaprete. 

Ravena

Umetnost in model bazenskega nadkritja: RAVENA

Ta model je idealna rešitev za stranke, ki iščejo nenavadno oblikovano in praktično konstrukcijo za pokritje bazena. Ravena ponuja kombinacijo navpičnih sten z ločnimi oblikami strehe. Oblika konstrukcije vam omogoča, da lahko hodite po 3 straneh bazena. Ta model je še posebej privlačen za bazene, ki se nahajajo ob stavbah ali stenah, kjer na eni strani ne potrebujete dostopa.

OMEGA

Razvadite vaše življenje pomična streha za bazen OMEGA

Omega, kot je opisana v grški abecedi pomeni ultimativno – tako je tudi naš model Omega najbolj dovršen in uporaben model za pomično pokrivanje bazena. Zasnova konstrukcije Omega daje optično iluzijo, da je pokrov nižji, kot je v resnici. Omega bazenska streha je dovolj visoka na vseh straneh, da lahko uporabniki hodijo v notranjosti pokrova po vseh štirih straneh. Tehnično napredna nova oblika te konstrukcije daje občutek veličastnosti in neprimerljive kakovosti.

Venezia

Benečanski stil – pokritje bazena – model VENEZIA

Bazenska streha Venezia ima najvišjo nosilnost in robustnost izmed vseh modelov. Ta bazenska streha je zelo priljubljena zaradi prostranosti in zaradi navpičnih sten katere omogočajo uporabnikom da hodijo po vsem bazenu.

Vision

Čista vizija – model strehe za bazene VISION

Zasnovan z velikimi in robustnimi aluminijastimi profili. Uporabniku nudi možnost hoditi po vseh straneh v tej prostorni konstrukciji.  Enako kot Venezia ima tudi ta model robustno in stabilno konstrukcijo.

Oceanic - visoki

Kombinacija krivulj in ravnin – nadkritje bazena model OCEANIC HIGH

Bazenska konstrukcija za nadkritje bazena model Oceanic ponuja veliko prostora tudi za zahtevne stranke. Oblika modela Oceanic ponuja prostorno notranjost in dostop do bazenu z vseh treh strani. Mize in stoli se lahko namestijo v nadkritje bazena in še vedno puščajo dovolj pokritega prostora za rekreacijo ali uporabo opreme za vadbo, medtem ko so vedno pokriti. V sončnih dneh ga lahko popolnoma odprete in začutite svežino katero nudijo zunanji bazeni.

ORIENT

Fantazija v resničnem življenju – model nadkritja za okrogle bazene ORIENT

Izdelana natančno po meri Vašega okroglega bazena z edinstveno obliko ki je futuristična in kupolasta. Izbirate lahko različne tipe polikarbonata in barve aluminijaste konstrukcije. Zasnova konstrukcije omogoča široke drsne odprtine z neomejenim dostopom in različna vrata.

Kombinacija modelov nadkritij bazenov

kombinacija različnih modelov bazenskih streh
Combi

Kombinacija modelov bazenskih streh se imenuje model COMBI. Prepuščen je da naredite sami kombinacijo različnih modelov streh – tako da se maksimalno prilegajo Vaši situaciji vrta in hiše in seveda obliki bazena.

Teleskopske strehe za bazene AZURE – vedno v akciji

Azure - tipske strehe za bazene

Linija bazenskih streh Azure so plod razvoja z namenom efektivnejše masovne proizvodnje in tako privarčevanih stroških pri proizvodnji. Zato so te teleskopske strehe ugodnejše od klasične proizvodnje. Poglejte strehe za bazene za nizko ceno v tej foto galeriji.

Bazenske strehe za bazene AZURE – v akciji

Azure Flat
Azure
Azure Angle

Bazenske strehe in kupole za masažne bazene / jacuzzi / SPA nadkritja

"Orlando" - kupola za masažni bazen

Kupola za Jacuzzi – pokritje masažnega bazena z unikatno kuolasto obliko in poudarkom na transparentnosti. Lahko izbirate mnogo vrat z dvojnim krilom ali enojnim. Novost je tudi strešno okno – ktero omogoča učinkovito ventilacijo. Nudimo v 2 standardnih velikostih: premer 4 m ali premer 5 m. Na posebno zahtevo jih izdelujemo tudi po meri.

"SunHouse" - Nadstrešek za masažni bazen

Nadstrešek – SunHouse – sončna hiša za Vaš masažni bazen. Naredite si welness na Vašem vrtu. Opremljen je z številnimi vrati tudi na strehi ki omogočajo učinkovito ventilacijo in povezavo z okolico. Zelo lepo se vklopi v vrt in okolico hiše saj je lahko popolnoma transparenten.

"Oasis" - vstop v welness direktno iz hiše

Enostavno si naredite podaljšek Vaše hiše z Welness prostorom. V katerega lahko namestite tudi masažni bazen. Tako lahko vstopite direktno iz vaše spalnice ali dnevne sobe v ta novi welnes prostor – saj ga namontiramo direktno na fasado Vaše hiše kjer imate vrata za na vrt ali na teraso.

Vprašajte za ponudbo