Strehe za bazene

Linija NEO

Bazenske strehe iz skupine NEO predstavljajo vrhunec v razvoju teleskopskih sistemov za bazenska nadkritja. Odlikuje jih opremljenost z ekskluzivnimi novostmi na področju bazenskih nadkritij kot so: 

  • lep design profilov (zaobljen brez ostrih robov) in zaključkov ter držal, skratka vseh elementov strehe
  • obvladovanje / odblokiranje segmentov v visoki poziciji – pomeni da se ni potrebno sklanjati k vodilom da bi odblokirali posamezni pomični segment bazenske strehe. Ampak to naredite v normalni drži telesa z enostavnim pritiskom na gumb.
  • Možnost motornega pomika z sončnimi celicami
  • standardno opremljen s sistemom AIR-FRESH – omogoča naravno ventilacijo strehe bazena z vrtljivimi tesnili in tako omogoča sveži zrak v nadkritju za bazen
  • z vsemi dodatki ohranja Vaš bazen čist, topel in vedno pripravljen za uporabo
    predstavlja moderen in estetski dodatek za Vaš bazen katerega ne boste mogli več pogrešati.

Nizka nadkritja za bazene

Elegantna skupina teleskopskih nadkritij za bazen, posebej razvit za zaščito bazena in vode v njem. Pomična streha za bazen vam prihrani čas, olajša vzdrževanje, izboljša kakovost vode in naredi bazen varnejši.

Srednje visoka nadkritja za bazene

Pravilna izbira za vse ki želijo kompromisa med nizkim in visokim modelom pokritja bazena. Srednje visoka streha za bazen omogoča prost pretok ljudi okoli celotne bazenske strehe.

Visoke bazenske strehe

Visoka pomična nadkritja za bazene  so zelo zaželjeni in priljubljen model ker nudijo vsestranskost in prostornost.

COMBI: poljubna kombinacija modelov

Prepustite se svoji fantaziji in skombinirajte različne tipe bazenskih streh u enega – unikatnega. Tako boste lahko združili več prednosti od različnih modelov v Vaš novi model: Combi. 

Podjetje Sintex prinaša na trg novo poceni ponudbo bazenskih streh z imenom AZURE. Gre za novi sistem profilov kateri so bili razviti z namenom da že osnovni model profila nudi moderno uporabo tesnilnih sistemov, varnostnih elementov in modernega – zaobljenega design-a. Te proizvodi spadajo v poceni bazenske strehe saj imajo zelo nizke cene bazenskih streh.

Kupole za masažne bazene spa

Estetsko dovršeni sistemi nadkrija v obliki kupole za masažne bazene SPA jacuzzi.

Vprašajte za ponudbo

Close Menu
Send via WhatsApp