Strehe za bazene

Teleskopska nadkritja za bazene in masažne bazene SPA

Izberite si najprimernejšo streho za Vaš bazen. Predstavljamo Vam celo vrsto modelov (35 modelov) tako da smo prepričani da boste našli pravega za Vaš bazen. Vse izdelujemo točno na mero.

Hitre povezave:  Linija NEO, Nizke, Srednje, Visoke, Kombinacija streh, Azure – poceni strehe, Kupole za masažne bazene.

Linija NEO

Linija NEO simbolizira skupino naših teleskopskih nadkritij za bazene z vrhunskim designom (vse v usklajeni barvi: tudi konci konstrukcije, ročke, vodila…). Nov inovativen in patentiran sistem blokiranja drsnih segmentov v udobni višini (ne boste se več sklanjali za odpiranje in zapiranje strehe) in ostali dodatki sistema NEO Vas bojo pozitivno presenetili in naredili kopanje v Vašem bazenu še prijetnejše.

Elegant NEO
Imperia NEO
Universe NEO
Tropea NEO
Laguna NEO

Nizke strehe za bazene

Elegantna skupina teleskopskih nadkritij za bazen, posebej razvit za zaščito bazena in vode v njem. Pomična streha za bazen vam prihrani čas, olajša vzdrževanje, izboljša kakovost vode in naredi bazen varnejši.

Elegant
viva
TERRA - vodila na eni strani
Imperia
nizka kupola za bazen
CORONA
VIVA - vodila na eni strani
visoka kupola za bazen
Riviera - brez vodil
srednje visoka pomična nadkritje za bazen
Oceanic - nizki

Srednje visoke strehe za bazene

Prava izbira je vedno kompromis me nizkim in visokim nadkritjem bazena. Srednje visoke pomine strehe za bazene omogočajo stojo višino znotraj strehe na krajši strani bazena in tako zelo povečajo uporabnost. 

pomična streha za bazen
Tropea
Universe

Visoke strehe za bazene

Visoke bazenske strehe so zelo priljubljeni modeli ker jih odlikuje večuporabnost in prostornost.

OMEGA
ORIENT
Style
LAGUNA
Olympic
Ravena
Venezia
Oceanic - visoki
Vision

Kombinacija modelov nadkritij bazenov

Sprostite zavore lastni fantaziji in skombinirajte razne modele bazenskih streh u eno – Vašo. Kombinacija modelov omogoča pokritje različnih form in pokrivanje ostalih stavri – recimo vrtnega pohištva.

kombinacija različnih modelov bazenskih streh
Combi

Teleskopske strehe za bazene AZURE – vedno v akciji

Naše podjetje prinaša na trg bazenskih pokritij dobro bazensko streho za nizke cene. Gre za nov sistem profilov v katerem so združena nova dognanja modernih tesnil in varnostnih sistemov ter elegantnih zaobljenih profilov. Na voljo so tipske dimenzije in dimenzije po meri.

Azure - tipske strehe za bazene

Nadkritja za masažne bazene

Nudimo posebno linijo nadstreškov za masažne kadi, katere so posebno narejeni za namen pokrivanja masažnih / vročih kadi. Te konstrukcije za masažne kadi se lahko namestijo na teraso, naslonjeni na hišo ali samostojno na vrt. Atraktiven, transparenten design in privlačna oblika je garancija za Vaše zadovoljstvo po nakupu.

Orlando kupola za masažni bazen
Nadkritje za masažni bazen SunHouse
Pergola za masažni bazen Oasis

Vprašajte za ponudbo