Prednosti bazenskih streh Sintex

bazenska_streha_montaza_standardna_sintex_dvostenski_5

V eni od prejšnjih objav na tem blogu smo se vprašali, zakaj bi sploh morali kupiti streho za bazen ali teraso. In odgovor je bil jasen: ker ima številne prednosti. Drugo vprašanje je zdaj, katero strešno kritino kupiti, da bo ustrezala vašim specifičnim potrebam. Odgovor je morda, da dobite enega od modelov strešne kritine, ki jih je mogoče prilagoditi. Pridobitev strehe po meri prinaša še druge prednosti.

Pridobili boste dragocene informacije in bolje razumeli podrobnosti delovanja strehe
Zahvaljujoč dejstvu, da boste z nami v stiku med postopkom specifikacije strehe in kasneje tudi med njeno montažo, boste lažje razumeli vse podrobnosti, značilnosti in prednosti naših streh. Na začetku skupaj razvozlamo pomembne trenutke, ki se vsakodnevno dogajajo v vašem domu okoli bazena. Iz njih bomo ugotovili, kateri modeli strešne kritine bi lahko bili primerni za vas, nato pa vam bomo pomagali izbrati določen model, ki bo najbolj primeren in prilagojen vašemu bazenu in vašim potrebam. Nato se lahko izbrano streho najprej dotaknete in si ogledate v enem od naših razstavnih prostorov, lahko pa za pregled uporabite tudi referenčne strehe, ki so nameščene neposredno pri naših strankah.

Informacije, ki jih pridobite med celotnim postopkom v zvezi z nakupom strehe po meri, bodo nato uporabljene pri vsakodnevnem upravljanju izbrane strehe.

Dobili boste stalnega partnerja
Podjetje, pri katerem izberete in kupite strešno kritino, naj postane vaš dolgoročen in zaupanja vreden partner. To pomeni, da se lahko obrnete na njene zaposlene, če potrebujete le nasvet ali pomoč, seveda pa je pomoč, če gre kaj res narobe. Strokovno usposobljeni mehaniki vam bodo v vsakem trenutku zagotovili podporo, hkrati pa bodo natančno vedeli, kaj in kako popraviti streho.

Zakaj kupiti bazensko streho po meri?

Ohranili boste enoten slog doma
Če izberete streho po meri, lahko dosežete, da se slog vašega doma ohrani ali okrepi. Z izbiro več možnih profilov strešnih profilov lahko svojo streho uskladite s stilom vašega doma, bazena in vrta. Pomembno je, da bo streha po meri dopolnjevala vaš trenutni dom.

Izbirate lahko med različnimi dizajni
Strešno kritino lahko oblikujete po svojih zamislih. Želite prozorno streho kot steklo? Ni problema! Ali pa želite bel minimalističen dizajn? Končano! Želite velik pokrit prostor, vključno z bazenom s prostorom za ležalnike, kjer lahko berete in se sprostite? Seveda! Če se odločite za kritino po meri, imate lahko kritino, ki jo želite in ki vam najbolj ustreza.

Streha se bo prilagodila vašemu bazenu
Strešna kritina po meri se bo vedno odlično prilegala vašemu bazenu, ne glede na njegovo velikost ali obliko. Ne samo, da je takšna streha lepša, ampak tudi sprejema prostorske zahteve vašega zemljišča in vrta. Če želite več zabave pod streho, boste zagotovo izbrali enega izmed višjih modelov, ki vam lahko zagotovi prostoren prostor znotraj in okoli bazena. Višji modeli so primerni tudi za nepravilne oblike bazena. Posebno kategorijo predstavljajo javni bazeni, ki zahtevajo res posebno pozornost in poseben pristop. Kot primer variabilnosti naših modelov si lahko na primer ogledate nekaj netipičnih projektov kritine javnih bazenov (vse fotografije, ki jih boste našli na naši spletni strani, so iz naših dejanskih realizacij). Nadaljnje primere strešne kritine za bazene po meri lahko najdete v drugih galerijah fotografij strešne kritine.

Enoten slog in izbira dizajna
Tako kot pri strehi bazena ima tudi strešna kritina za teras po meri svoje veliko prednost. Ponovno lahko izberete ustrezen slog in dizajn, tako da se vse ujema z vašo hišo in okolico ter tako, da bo kritina ustrezala vašim prostorskim možnostim oziroma zahtevam. Potem bo vse videti popolnoma super. Vaša terasa bo postala čudovit kraj za srečanje z družino in prijatelji, kraj aktivnega počitka in sprostitve. Strešna kritina vam omogoča uporabo terase v bistvu kadarkoli želite ali potrebujete. Terasa bo postala oaza vašega udobja in varnosti, kjer se boste počutili izjemno dobro.

Streha se bo prilagodila vaši terasi
Vsaka hiša je drugačna, zato je individualna strešna rešitev prava pot. Tudi dimenzij terase vam ni treba prilagajati bodoči strehi. Ravno nasprotno! Ustvarite teraso po svojih zamislih in možnostih ter jo zaprite s streho po meri.

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply