Pokrivanje Swimm-spa plavalnega bazena v Portorož

swimm_spa_kupola

Na naši spletni strani vam predstavljamo inovativne rešitve za pokrivanje bazenov swimm-spa s našimi sistemskimi pomičnimi teleskopskimi bazenskimi strehami. Naše kupole za plavalne bazene swimm-spa so posebej prilagojene, da ohranjajo toploto znotraj bazena, kar zagotavlja čist in pripravljen bazen za uporabo.

Z našimi estetskimi strehami lahko enostavno in učinkovito pokrijete svoj cenovno ugoden bazen swimm-spa. Naša teleskopska streha se hitro in enostavno odpre ter zapre, kar vam omogoča enostaven dostop do bazena. Opremljena je z vrati in preklopnimi vrati, skupaj z blokadami posameznih segmentov, ki omogočajo optimalno prezračevanje bazena.

Ne glede na vremenske razmere boste s našimi pomičnimi teleskopskimi strehami za bazene swimm-spa uživali v čistem, pripravljenem in energijsko učinkovitem bazenu. Naša rešitev vam omogoča udobno uporabo bazena skozi vse leto.

Obiščite našo spletno stran, kjer boste našli več informacij o naših pomičnih teleskopskih strehah za bazene swimm-spa: [vstavite URL spletne strani]. Tam boste našli podrobne opise, vizualno gradivo in tehnične specifikacije, ki vam bodo pomagale pri izbiri najboljše rešitve za vaš bazen swimm-spa.

Odkrijte prednosti naših pomičnih teleskopskih streh za bazene swimm-spa in uživajte v brezskrbnem in udobnem plavanju skozi vse leto. Obiščite nas na www.sintex.si in izkoristite možnost pokritja vašega bazena swimm-spa s sodobno in estetsko streho.

Taka streha se hitro odpre – samo en segment ali 2 ali 3 elementi mobilne bazenske strehe. Ravno tako nudi hiter vstop skozi bočna vrata. Kupolo za bazen proizvedemo popolnoma po meri – tako širino bazena, kot dolžino nazena in višino kupole.  

več o tem modelu na: https://sintex.si/strehe-za-bazene/imperia-neo-nizko-pokritje/

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply