Pokritje za bazen z lesom (leseno oblogo)

pokritje_bazena_les_sintex

Izberite najboljše teleskopsko pokritje bazena za vaše udobje z podetjem Sintex d.o.o. iz Grosuplja!

Naše teleskopsko pokritje bazena, znanstveno zasnovano za izjemno udobje in praktičnost, je odlična izbira za vaš bazen. Je pratična pomična streha, ki se hitro in enostavno zapre ter odpre, kar vam omogoča popoln nadzor nad svojim bazenom.

Vedno lahko uživate na pogledu na Vaš bazen ki je pokrit z transparentno prozorno kritino. Tako da je voda v bazenu vedno čista in pripravljena na uporabo. 

Sintex teleskopsko pokritje ima številne prednosti. Prvič, zahvaljujoč njegovi inovativni zasnovi se porabi manj kemikalij za vzdrževanje bazena. Zaprto pokritje preprečuje vdor umazanije, listja in drugih zunanjih vplivov, kar zmanjšuje potrebo po dodajanju kemikalij za čiščenje. To pomeni, da lahko uživate v kristalno čisti vodi, hkrati pa prihranite denar in zmanjšate vpliv na okolje.

Drugič, naše teleskopsko pokritje preprečuje izhlapevanje vode. Toplota se zadržuje pod pokrovom, kar vam omogoča, da ohranite toplejšo vodo v bazenu. To podaljšuje kopalno sezono, saj boste lahko uživali v bazenu tudi v hladnejših mesecih.

Zaupajte svoj bazen strokovnjakom pri Sintex d.o.o. Iz našega podjetja smo ponosni na montažo teleskopskega pokritja bazena na sliki v Ljubljani. Naše kakovostne storitve zagotavljajo popolno prileganje in zanesljivo delovanje, tako da boste imeli dolga leta radosti in udobja ob uporabi vašega bazena.

Povečajte svoje udobje, zmanjšajte stroške vzdrževanja in podaljšajte svojo kopalno sezono z našim teleskopskim pokritjem bazena. Stopite v stik z nami danes in se prepričajte sami, zakaj smo prva izbira za teleskopska pokritja bazenov.

Naša stranka bazena v Maribor – u Vam bo z veseljem pokazala to streho in Vam povedala svoje izkušnje.  Tukaj smo uspešno rešili problema da je bazen blizu strehe – torej je moral ostati prehod med bazenom in hišo v širini vsaj 1 m.  Bazenska streha ima posebna preklopna vrata katera se enostavno odprejo in zaprejo.  

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply