Od naročila do montaže bazenske kupole Sintex

aluminij_konstrukcija_bazeni_sintex_si

     OD NAROČILA DO MONTAŽE – bazenska streha v Trebnje (u) na Dolenjskem

Preživite več časa za plavanje in manj časa za čiščenje in se sprostite z bazensko streho Sintex. Naše strehe za bazene nudijo zaščito pred soncem, škodljivci, listjem in naplavinami ter zagotavljajo tudi zasebnost. Namestitev kupole za bazen vas bo zaščitila pred nadležnimi komarji.

V kupoli za bazen Sintex vam nudimo pomoč pri vsakem koraku postopka namestitve. Od priprave začetnih načrtov do nadzora nad zgradbo z lastno ekipo, mora biti postopek montaže nemoten.

Z uporabo usposobljenega in izkušenega osebja vgradimo strehe za bazene na vaš bazen. Sintex bazenske strehe lahko namesti naša ekipa ali pa vam zagotovimo nadzornika, ki bo upravljal namestitev s strani vaših monterjev. Naša ekipa lahko nadzoruje ali namesti bazensko kupolo kjerkoli na svetu. Običajna namestitev bazenske strehe za bazen traja od 3 do 5 dni in je odvisna od celotne velikosti bazena.

Preden lahko teleskopsko kupolo namestimo, moramo položiti tirnice, v katere se bo premaknil – tirnice je treba popraviti, vendar ne skrbite, nanje je popolnoma varno stopiti bosi (!), so ravne in debele samo . Tirnice morajo biti vzporedne in popolnoma  mm – “ploščate” vodoravne, da se zagotovi enostavno drsenje in varna zaščita bazena.

Segmenti kupole so izdelani po meri, ročno nameščeni in pakirani zaščitno peno, tako da se varno transportira do vašega bazena.

Vse funkcionira POPOLNO, ker je kupola bazena, v celoti izdelano v tovarni (za zagotovitev njegove kakovosti), razstavljeno in poslano na mesto montaže.

Končni izdelek je tako lep, zanesljiv in pripravljen za uživanje s svojo družino. Sigurna in dolgotrajna investicija.

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply