Nizka streha pravokotne oblike brez vodil na keramiki v Mariboru

teleskopske_strehe_maribor_1

Teleskopske konstrukcije za bazene – Montaža v Mariboru

Dobrodošli na uradni spletni strani podjetja Sintex, vašega zaupanja vrednega partnerja za inovativne in kakovostne teleskopske konstrukcije iz aluminija. S ponosom ustvarjamo, projektiramo in montiramo vrhunske bazenske kupole, ki omogočajo uporabo vašega zunanjega bazena vse leto.

Naše 20-letne izkušnje: Sintex je vodilno podjetje na področju proizvodnje in montaže teleskopskih konstrukcij iz aluminija. Zavezani smo k zagotavljanju vrhunskih rešitev, ki združujejo estetiko, funkcionalnost in trajnost. Z več kot dvajsetimi leti uspešnega delovanja smo postali sinonim za inovacijo in kakovost v branži.

Bazenske kupole – Vaš ključ do celoletnega uživanja: Naša specializacija so bazenske kupole, ki omogočajo uporabo zunanjega bazena v vseh letnih časih. S tem vam nudimo edinstveno priložnost, da svoj bazen izkoristite preko celega leta, ne glede na vremenske razmere. Poleg tega zagotavljamo visoko kakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in minimalno vzdrževanje.

Montaža v Mariboru – Primer nizkega pokritja za bazen: Naša ekipa strokovnjakov nedavno zaključila projekt v Mariboru, kjer smo uspešno izvedli montažo nizkega pokritja za bazen. Ta inovativna rešitev omogoča udobno in estetsko pokritje bazena, hkrati pa ohranja prostornost in enostaven dostop do bazenskega okolja. Z nizkim pokritjem lahko uživate v svojem zunanjem bazenu brez skrbi glede vremena ali sezonskih omejitev.

Zakaj izbrati Sintex:

  • Izkušnje in zanesljivost: Z več kot 20 leti izkušenj smo priznani strokovnjaki na področju teleskopskih konstrukcij.
  • Inovativne rešitve: Ponujamo vrhunske in inovativne rešitve, prilagojene vašim potrebam.
  • Kakovost in trajnost: Naše konstrukcije so izdelane iz visoko kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Oglejte si našo galerijo in se prepričajte o kakovosti naših projektov. Za več informacij o naših storitvah ali naročilo prilagojene rešitve nas kontaktirajte še danes. Z nami boste odkrili novo dimenzijo uživanja v vašem zunanjem bazenu!

 

Click here

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply