Nizka kupola brez vodil – film

pokrovi_za_bazene_sintex_2

Stranka je želela nizko, nevpadljivo streho za bazen, katera se lahko odpira. Je popolnoma transparentna. Nima vodil na strani proti hiši ker so uporabili marmorne obloge okoli bazena. 

Kot ostali modeli se zelo lahko odpira in zapira – dovolj je ena oseba – //poglejte film o odpiranju bazena na koncu te strani//. 

Povezava do filma o odpiranju strehe model Viva – z vodili samo na eni strani  –  in hkrati večjimi profili primernimi za področja z večjim vetrom: link

Poglejte si povezavo zgoraj in videli boste kako lahko in hitro se odpira streha za bazen od Sintex. Pri tem ima model Viva velike profile – torej odporne na snežne nanose in veter. V kolikor so ekstremni pogoji vetra in snega – imamo posebne rešitve saj delamo te poceni bazenske strehe že več kot 25 let! 

Več o tem modelu: na tej povezavi  

Prednosti: 

zakaj izbrati teleskopski pokrov za bazen Sintex
• Podaljša kopalno sezono do tri mesece: teleskopski pokrov izolira obod bazena in zmanjša toplotne izgube, saj se voda hitreje segreje in počasneje ohlaja.
• Varuje otroke in živali: izboljša varnost ljudi in hišnih ljubljenčkov pred nenamernimi padci v bazen.
• Izboljša čiščenje bazenske vode: voda ostane čistejša in zaščitena pred zunanjo umazanijo s posledično zmanjšanjem uporabe kemikalij ter skrajša čas vzdrževanja in čiščenja.
• Prihranite pri stroških ogrevanja bazena in vam omogočite plavanje v vseh zunanjih vremenskih razmerah.
• Zmanjša razpršitev toplote, ki jo akumulira voda v bazenu, s posledičnim prihrankom energije.

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply