Nadstrešek Basic – prikaz montaže – naredi sam

1-nadstresnice_za_avto_ugodno_sintex (20)

Prikaz slik montaže Standardnega nadstreška Sintex: "Basic"

Na standarden nadstrešek Basic – smo dodali še dodatno ločno zaščito – na posebno željo kupca… 

Več o tem modelu na: https://sintex.si/nadstreski-standardni/

Spoštovani obiskovalci naše spletne strani,

Glede na to, da smo začeli izdelovati SAMONOSNE OZ. STRANSKO VPETE NADSTREŠKE prvi v Sloveniji ( od leta 2000), smo se odločili, da trgu ponudimo tudi tip, ki ga uporabnik lahko zmonira ob naših napotkih tudi sam. Razvili smo tip BASIC1 in BASIC AVTODOM. Te nadstreške lahko montiramo ali montirate tudi linijsko, za več avtomobilov,

Nudimo Vam naše izdelke AVTOMOBILSKI NADSTREŠEK BASIC1, BASIC 2 IN BASIC
AVTODOM za zaščito Vašega AVTOMOBILA, ALI AVTODOMA pred dežjem, točo, snegom, zmrzaljo in UV žarki.

Nadstreški so oblikovno dopadljivi, trajni in estetsko izdelani.
Umestimo jih lahko ob zid, škarpo, ograjo, tako, da ne zavzemajo prepotrebnega prostora, saj so vpeti le na eni strani.

Pri novogradnji, pa nam omogočajo prihranek prostora v objektu, saj je nesmiselno notranji prostor uporabljati za parkiranje avtomobila ali avtodoma.

Nadstreški so narejeni iz vroče cinkanih elementov, ki pa jih je možno po želji dodatno prašno barvati v različnih barvah po RAL lestvici.

Kritine so lahko različne od sistema polikarbonatnih plošč, ki je odlične in zagotavljajo absolutno vodotesnos in inostavno montažo. Kritine pa so lahko tudi metalne v različnih barvah. Opozarjamo pa Vas, da morajo imeti metalne kritine protikondenzno oblogo na spodnji strani, sicer vam bo kondenz, ki se nabira na notranji strani pločevinaste kritine padal na avto.

Po statičnem izračunu so naši nadstreški primerni za namestitev v Sloveniji na območju snežnih con M1, A1 do nadmorske višine 930m in A2 do nadmorske višine 415m. V kolikor so zahteve večje, lahko pripravimo dodatne podpore. Brez dodatnih podpor pa je lahko obremenitev snega 143kg/m2 in50kg/m2.

Vrednost vetra velja za polzaščiteno cono.

Pri gradnji nadstreškov je nujno upoštevati navodila ARSO glede snežne in vetrne obtežbe nadstreškov in streh. Prilagamo objavo Arso glede snežne in vetrovne obremenitve. 

Zanimivo:
Priprava podnebnih podlag za EUROCODE: snežne in vetrne obtežbe mag. Mojca Dolinar ARSO in KARAKTERISTIČNA SNEŽNA OBTEŽBA – ARSO
Za dva ali več nadstreškov in primerno lego kot kritino lahko izberemo tudi fotovoltaične panele, s tem si lahko zagotovite poceni električno energijo.

V kolikor se boste odločili za nakup našega nadstreška Vam bomo nudili vso potrebno pomoč in svetovanja.

Lep pozdrav,

Sintex d.o.o.

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply