Nadstrešek kateri se odpira in zapira za bazen

kupola_bazen_pokrivanja_3

Teleskopski nadstrešek za bazen nepravilne oblike: Uživajte v bazenu preko celega leta!

Ste lastnik bazena nepravilne oblike in se želite lahko kopati ne glede na vremenske razmere? Predstavljamo vam edinstveno rešitev – teleskopski nadstrešek za bazen, ki smo ga montirali na prekrasem mestu –  “Jelsa”, na otoku Hvar na Hrvaškem.

Naš teleskopski nadstrešek za bazen je posebej zasnovan za bazene nepravilnih oblik, kjer druga pokritja niso bila mogoča. S svojo inovativno zasnovo omogoča hitro odpiranje in zapiranje, odvisno od vremenskih razmer. Ko je lepo vreme, se enostavno odpre, da uživate v soncu in svežem zraku ob bazenu. V primeru dežja ali vetra pa se hitro zapre, kar ščiti vaš bazen pred neugodnimi vremenskimi vplivi.

Ne glede na to, ali je vreme slabo ali lepo, naš teleskopski nadstrešek za bazen vam omogoča, da uživate v svojem bazenu skozi celo leto. Z njim se vam ni treba več ozirati na napoved vremena. Ne samo, da boste imeli več priložnosti za sprostitev in rekreacijo, ampak tudi dvignili vrednost svoje nepremičnine.

Naša dolgotrajna rešitev zagotavlja zaščito vašega bazena pred neugodnimi vremenskimi pogoji, obenem pa vam omogoča maksimalno udobje in uporabnost. S teleskopskim nadstreškom za bazen lahko svoj bazen uporabljate vse leto, ne glede na letni čas.

Naša dolgotrajna rešitev zagotavlja zaščito vašega bazena pred neugodnimi vremenskimi pogoji, obenem pa vam omogoča maksimalno udobje in uporabnost. S teleskopskim nadstreškom za bazen lahko svoj bazen uporabljate vse leto, ne glede na letni čas.

Ne zamudite priložnosti, da svoj bazen spremenite v pravi raj za sprostitev, zabavo in rekreacijo. Stopite v stik z nami še danes in si zagotovite edinstven teleskopski nadstrešek za bazen nepravilne oblike na Jelši, na otoku Hvar na Hrvaškem. Uživajte v svojem bazenu, ne glede na vreme!

Prikazujemo Primer Zapiranja Terase z Teleskopsko Pomično Streho in z Pomičnimi Steklenimi Stenami in Okni

Iščete popolno rešitev za zapiranje vaše terase? Predstavljamo vam primer, kako lahko z našo teleskopsko pomično streho in pomičnimi steklenimi stenami ter okni ustvarite čudovit in funkcionalen zunanji prostor.

Prednosti naših sistemov:

 • Teleskopska Pomična Streha: Omogoča popoln nadzor nad količino sončne svetlobe in svežega zraka, ki vstopa na vašo teraso. Streho lahko popolnoma zaprete v deževnem vremenu ali jo odprete v sončnih dneh.
 • Pomične Steklene Stene in Okna: Naši sistemi pomičnih sten in oken omogočajo enostavno prilagajanje glede na vremenske pogoje. Uživate lahko v panoramskem razgledu in hkrati ohranjate zaščito pred vetrom in mrazom.

Zakaj izbrati nas?

 • Kakovostni Materiali: Uporabljamo samo najkakovostnejše materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odpornost na vse vremenske razmere.
 • Estetski Dizajn: Naši sistemi so zasnovani tako, da se popolnoma prilegajo vsakemu arhitekturnemu slogu in izboljšajo estetski videz vašega doma.
 • Enostavna Namestitev: Naša strokovna ekipa poskrbi za hitro in profesionalno namestitev, ki ne zahteva večjih gradbenih posegov.

Oglejte si naš video prikaz zapiranja terase z našimi inovativnimi rešitvami in odkrijte, kako lahko izboljšate vaš zunanji prostor. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali najti popolno rešitev za vaš dom.

Montaža Drsnih Steklenih Sten: Popolna Rešitev za Vaš Dom

Iščete način, kako izboljšati funkcionalnost in estetiko vašega doma? Montaža drsnih steklenih sten je idealna rešitev za vas! Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo ustvariti čudovite in praktične prostore z uporabo najnovejših tehnologij in materialov.

Prednosti drsnih steklenih sten:

 • Prosojnost in Svetloba: Drsne steklene stene omogočajo maksimalen vstop naravne svetlobe, kar ustvarja občutek odprtosti in prostornosti v vsakem prostoru.
 • Prihranek Prostora: Z drsnimi sistemi prihranite prostor, saj ne potrebujete dodatnega prostora za odpiranje vrat.
 • Estetika in Eleganca: Moderni dizajn drsnih steklenih sten doda eleganco in sodoben videz vsakemu domu ali poslovnemu prostoru.
 • Enostavno Vzdrževanje: Steklene stene so enostavne za čiščenje in vzdrževanje, kar zagotavlja dolgotrajno lepoto in funkcionalnost.

Zakaj izbrati našo storitev montaže drsnih steklenih sten?

 • Strokovna Montaža: Naša ekipa izkušenih strokovnjakov zagotavlja hitro in natančno montažo, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam.
 • Visokokakovostni Materiali: Uporabljamo le najkakovostnejše materiale, ki zagotavljajo trpežnost in dolgo življenjsko dobo vaših drsnih steklenih sten.
 • Prilagodljive Rešitve: Ponujamo prilagodljive rešitve, ki se popolnoma prilegajo vašemu prostoru in vašim estetskim željam.
 • Konkurenčne Cene: Nudimo konkurenčne cene, brez kompromisov pri kakovosti in storitvi.

Kako poteka montaža drsnih steklenih sten?

 1. Posvetovanje in Načrtovanje: Naši strokovnjaki pridejo na vaš dom ali poslovni prostor, da skupaj z vami načrtujejo optimalno rešitev.
 2. Priprava in Meritve: Izvedemo natančne meritve in pripravimo vse potrebno za montažo.
 3. Montaža: Naša ekipa hitro in učinkovito izvede montažo, pri čemer poskrbi za vse podrobnosti.
 4. Preverjanje Kakovosti: Po končani montaži preverimo kakovost in funkcionalnost drsnih steklenih sten ter zagotovimo, da ste popolnoma zadovoljni.

Ne odlašajte! Kontaktirajte nas še danes in se prepričajte, kako lahko montaža drsnih steklenih sten izboljša vaš prostor. Z veseljem vam bomo pomagali ustvariti bolj svetel, prostoren in eleganten dom.

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply