Montaža bazenske strehe na tlakovce / kupole za bazen

kupola_na_bazenu_antracit_6

Sintex d.o.o. – Uspešna montaža teleskopske strehe za bazen na betonske tlakovce!

Iščete zanesljivo in izkušeno podjetje za montažo teleskopske strehe za bazen? Potem ste na pravem mestu! Podjetje Sintex d.o.o. iz Grosuplja se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem na področju montaže bazenov in opreme.

Nedavno smo uspešno montirali teleskopsko streho za bazen direktno na betonske tlakovce. Montaža je potekala brezhibno in hitro, stranka pa je bila z končnim rezultatom izjemno zadovoljna.

Zakaj izbrati teleskopsko streho za bazen Sintex?

  • Varnost: Teleskopska streha za bazen Sintex zagotavlja varnost vaših otrok in hišnih ljubljenčkov, saj preprečuje nenamerno padanje v bazen.
  • Udobje: Streha nudi senco in zaščito pred dežjem, vetrom in umazanijo, kar vam omogoča udobno uživanje v bazenu v vseh vremenskih pogojih.
  • Estetika: Teleskopska streha za bazen Sintex je elegantna in moderna rešitev, ki bo polepšala vaš vrt ali teraso.
  • Funkcionalnost: Streho lahko enostavno odprete in zaprete, s čimer prihranite prostor in čas.
  • Trajnost: Teleskopska streha za bazen Sintex je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki so odporni na vremenske vplive in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Za brezplačno ponudbo ali strokovni nasvet o montaži teleskopske strehe za bazen se obrnite na Sintex d.o.o.

Obiščite našo spletno stran: https://sintex.si/kontakt/

Kontaktirajte nas:

Sintex d.o.o. – Vaš zanesljiv partner za montažo bazenov in opreme!

Odprta teleskopska kupola za bazen – uživajte v bazenu v vseh vremenskih pogojih!

Iščete rešitev, ki vam bo omogočila nemoteno uživanje v bazenu v vseh vremenskih pogojih? Potem je odprta teleskopska kupola za bazen prava izbira za vas!

Na sliki je prikazana odprta teleskopska kupola za bazen, ki je odprta na obe strani. To pomeni, da lahko enostavno odprete in zaprete streho, s čimer prilagodite količino sonca in sence v bazenu.

Prednosti odprte teleskopske kupole za bazen:

  • Več fleksibilnosti: Odprto streho lahko poljubno odprete in zaprete, kar vam omogoča, da se prilagodite vremenskim razmeram in svojim željam.
  • Več svetlobe: Ko je streha odprta, v bazen prihaja veliko naravne svetlobe, kar ustvarja prijetno vzdušje in omogoča boljši pogled v bazen.
  • Udobje: Streha nudi zaščito pred dežjem, vetrom in umazanijo, kar vam omogoča udobno uživanje v bazenu tudi v manj ugodnih vremenskih pogojih.
  • Estetika: Odprta teleskopska kupola za bazen je elegantna in moderna rešitev, ki bo polepšala vaš vrt ali teraso.

Drsna vrata za bazensko kupolo – enostavno odpiranje in zapiranje kupole!

Iščete rešitev za enostavno odpiranje in zapiranje bazenske kupole? Potem so drsna vrata prava izbira za vas!

Na sliki so prikazana drsna vrata za bazensko kupolo, ki omogočajo izjemno lahko odpiranje in zapiranje kupole. Vrata se gladko drsajo po tirnicah, kar vam omogoča, da kupolo odprete ali zaprete brez napora, tudi če imate v bazenu fontano.

Niska bazenska pokrivala – elegantna in praktična rešitev za vaš bazen!

Iščete elegantno in praktično rešitev za pokrivanje bazena? Potem je nizko bazensko pokrivalo prava izbira za vas!

Na sliki je prikazano nizko bazensko pokrivalo, ki je montirano direktno na betonske tlakovce. Tovrstna montaža je enostavna in hitra, pokrivalo pa se popolnoma prilega bazenu, kar ustvarja eleganten in sodoben videz.

Niska bazenska pokrivala – popolna transparentnost, zaščita in toplota za vaš bazen!

Iščete rešitev za pokrivanje bazena, ki bi hkrati zagotavljala estetiko, funkcionalnost in udobje? Potem je nizko bazensko pokrivalo z popolno transparentnostjo prava izbira za vas!

Na sliki je prikazano nizko bazensko pokrivalo, ki omogoča popolno transparentnost. To pomeni, da lahko vidite bazen tudi ko je pokrit, kar vam omogoča, da ste vedno na tekočem z dogajanjem v bazenu in hkrati uživate v elegantnem videzu vašega vrta ali terase.

pogled z strani kjer so podaljšana bazenska vodila za pomično kupolo

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply