Kupola za bazen nepravilne oblike

strehe_za_bazene_sintex_107

Bazenske strehe so ponavadi pravokotne oblike, na posebno zahtevo pa lahko naredimo strešno konstrukcijo za bazen nepravilnih oblik – kot v tem primeru. 

Kopalec vstopa v bazensko streho skozi bočna vrata v predprostor bazena, kateri je ogrevan. Tam se lahko preobleče ali v kolikor si namesti ležalnik lahko uživa ob bazenu, kjer bo toplo tudi v zimskih mesecih.  Streha je namontirana v občini Dol pri Ljubljani.   Uporabniku smo svetovali od začetka do konca.

Streha se lahko tudi deloma odpre, ali pa se zloži kompletna streha za bazenom.

TELESKOPSKI POKROVI
ZA BAZEN
Teleskopske kupole za bazen vam omogočajo, da zaščitite svoj bazen tako, da ustvarite pravi zunanji prostor, ki ga lahko uporabljate tako poleti kot pozimi. Z izbiro teleskopskih pokrovov za bazen lahko ustvarite čudovit zaveten prostor, kjer lahko preživljate svoj prosti čas skozi vse leto.

Odkrijte rešitev, prilagojeno vam,
zahtevajte BREZPLAČNO ponudbo
S premičnimi strešnimi konstrukcijami za bazene lahko znatno zmanjšate stroške vzdrževanja: zahvaljujoč možnosti, da popolnoma prilagodite svoj projekt, imate možnost ohranjati konstantno temperaturo vode, ne da bi jo morali segrevati, zmanjšati izhlapevanje in hkrati samo zaščititi bazen pred atmosferskimi dejavniki.

Premične in teleskopske prekrivala za bazene so dragocen zaveznik tako za zasebnike kot tudi za nastanitvene objekte, ki želijo optimizirati prostor okoli bazena, hkrati pa ohraniti visoke standarde kakovosti in varnosti.

Ta model je podrobneje predstavljen na: https://sintex.si/strehe-za-bazene/universe/

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply