Kupola (streha) za masažni bazen

streha_masazni_bazen_prosojna

Transparentna kupola, katera nudi odpiranje polovico svoje površine je bila posebej skonstruirana za masažne bazene kot so Hot Spring, Jacuzzi in podobni.

Transparentna kupola Orlando je lahko opremljena z zaščito proti sončnim žarkom, kateri delajo senco. Imajo sistem magnetov s katero se blokirajo po sferični obliki strehe. 

Več o tej kupoli si prosim poglejte na tej povezavi: Kupola 4m ali 5m

Nadstreški za masažne kadi

Nadstreški / verande ZA MASAŽNE KADI

Ponujamo vam tri modele streh za masažne kadi, vsakega v dveh velikostih. Izberite model, ki vam najbolj ustreza, in izvedite več o njegovih prednostih, da se boste lahko nemoteno sprostili v svoji zasebni oazi dobrega počutja. Na tej povezavi lahko videte vse 3 modele: kupole za masažne kadi

Pri projektiranju kupole smo posvetili posebno pozornost da se lahko odpre termo pokrov masažnega bazena.

Teleskopsko pokrivalo za masažni bazen je pameten in priročen način za ohranjanje čistoče in varnosti vašega bazena. Ta pokrivala so izdelana iz trpežnih materialov, ki so odporni na vremenske vplive in preprečujejo, da bi se v bazenu pojavljale nečistoče. Poleg tega so preprosta za uporabo. Vaš jacuzzi bo vedno čist in topel. 

Teleskopska pokrivala za bazene ne poskrbijo le za čistočo vaše masažne kadi, ampak lahko pomagajo tudi zmanjšati izhlapevanje vode in ohranjati temperaturo vaše vode v bazenski vodi. S tem lahko prihranite denar za vodo in energijo. Poleg tega vam lahko dodatne varnostne funkcije teleskopskega pokrova za bazen zagotovijo mirno vest, ko gre za zaščito vaših bližnjih in hišnih ljubljenčkov pred nenamernimi padci v bazen.

Naložba v teleskopsko pokrivalo za bazen je pametna izbira za vsakega lastnika bazena. Ne samo, da vam bo prihranilo čas in denar, ampak bo zagotovilo tudi dodatno varnost in zaščito vašega bazena.

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply