Kupola bazena katera se popolnoma “skrije” na Bledu

ravenna_2

Predstavljamo vam montažo bazenske kupole podjetja Sintex d.o.o., kjer je kupec izbral zanimiv model Ravena. Ta model kupole se ponaša s stojno višino na treh straneh, kar omogoča udobno gibanje in uporabo bazena.

Posebnost tega modela je njegova odpornost na ekstremne vremenske razmere, saj je ojačan za obremenitve velikih nanosov snega in močnega vetra. Zasnovan je tako, da prenese zahtevne pogoje, zlasti na visoki nadmorski višini. S kupolnim nadstreškom modela Ravena boste lahko svoj bazen uporabljali skozi celo leto, ne glede na vremenske razmere.

Če želite izvedeti več o tem izjemnem modelu Ravena, vabljeni, da obiščete našo spletno stran: https://sintex.si/strehe-za-bazene. Tam boste našli podrobne informacije, tehnične specifikacije in vizualno gradivo, ki vam bodo pomagali pri pravilni odločitvi za vaš bazen.

Izkoristite prednosti modela Ravena in uživajte v brezskrbnem in udobnem uporabljanju svojega bazena skozi vse leto. Za več informacij nas obiščite na: https://sintex.si/strehe-za-bazene.

 

Model Ravena je zasnovan tako, da se estetsko in harmonično zlije z okolico, še posebej na hribovitih terenih, kjer je višina kupole prilagojena različnim nivojem terena. Ta prilagodljivost omogoča, da se kupola lepo integrira v vaš prostor, še posebej, če je teren visok proti hiši in nizek proti dolini.

Ne glede na strukturo terena vam model Ravena omogoča, da maksimalno izkoristite prostor okoli bazena. S svojo premišljeno obliko in prilagodljivostjo se kupola elegantno prilagodi okolici in ustvarja estetsko privlačen videz. Tako boste lahko uživali v čudovitem razgledu na vaš bazen in okolico, hkrati pa ohranili skladnost s terenom in celotno zasnovo prostora.

Izkoristite prednosti modela Ravena in uživajte v popolni harmoniji med vašim bazenom, kupolo in okolico. Za več informacij o tem privlačnem modelu obiščite našo spletno stran: https://sintex.si/strehe-za-bazene. Tam boste našli dodatne podrobnosti o prilagodljivosti modela Ravena in kako se popolnoma zlije z vašim hribovitim terenom.

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply