nadkritja_bazenov_sintex_si

Razmišljate o nakupu strehe za bazen, pa ne veste, kje začeti? Ne skrbite, tukaj smo, da vam pomagamo! Imamo več kot 25 let izkušenj in zelo široko paleto različnih modelov streh, ki pokrivajo številne različne situacije oziroma zahteve, ki se lahko pojavijo pri izbiri strehe.

Prvi korak je, da zahtevate ponudbo na našem spletnem mestu. Seveda je brezplačno. Vse kar morate storiti je, da prejmete svoje ime in naslov, da prejmete ponudbo. Če poznate tudi točne dimenzije vašega bazena, lahko izpolnite podroben obrazec, v katerem nam posredujete natančnejše podatke in tako pospešite celoten proces.

Naknadno lahko po povpraševanju po cenovni ponudbi izberete, kateri model bazenske kritine je pravi za vas in kateri bo po vašem mnenju najbolje dopolnjeval videz vašega vrta. Izbirate lahko med tremi osnovnimi modelnimi linijami – nizke strehe, srednje visoke strehe in visoke strehe. Možnosti je ogromno!

Naše nizke bazenske strehe opravljajo predvsem osnovne funkcije, ki jih naročnik običajno pričakuje od kritine, torej pokrivajo bazen in tako ščitijo bazen, predvsem pa vodo v njem, pred onesnaževanjem iz okolja (npr. jeseni odpadlo listje ipd.). ). Pomembna je tudi varnostna funkcija strehe – zahvaljujoč sistemu, ki ga je mogoče zakleniti, lahko streho ne le popolnoma zaprete, temveč jo tudi zaklenete in tako zaščitite svoje otroke in hišne ljubljenčke pred nenamernim padcem v vodo. Nekateri modeli iz ponudbe nizkih streh nimajo dovolj višine, da bi pod njimi plavali v bazenu (npr. Terra ali Champion), obstajajo pa tudi modeli, ki to omogočajo (npr. Elegant NEO ali Imperia NEO). Nizke strehe praviloma niso pohodne, torej se pod njimi ni mogoče premikati in hoditi po bazenu, zato niso primerna izbira za tiste stranke, ki od strehe pričakujejo več – želijo si organizirati družabne dogodke in posedanje s prijatelji. ali družina v zaprtih prostorih, bazen. Nasprotno, so idealna izbira za tiste, ki jih kritina zanima, a si želijo minimalistično rešitev, na primer, ker ne želijo, da bi jim streha onemogočala pogled na vrt, dvorišče ipd. Zelo je tudi nizka kritina enostaven za upravljanje, zato ga je mogoče enostavno in hitro pomakniti za bazen in je takoj pripravljen za uporabo!

Naše srednje visoke prekrivala za bazene opravljajo enake funkcije kot nizki modeli, vendar omogočajo tudi plavanje v bazenu tudi, ko je streha zaprta. Hkrati pa običajno niso dovolj visoki, da bi zakrili pogled na vrt. In tako kot nizki modeli so tudi srednje visoke strehe opremljene s preprostim drsnim sistemom, tako da je streha zelo enostavna za rokovanje, z njo pa lahko brez težav obvlada tudi ena oseba.

Tisti, ki se ne želite omejevati, boste zagotovo izbrali enega od naših modelov, ki spadajo v vrsto visokih streh. Visoke strehe bazena so že dovolj visoke, da se lahko pod njimi prosto sprehajamo, poleg tega pa nudijo veliko prostora za preživljanje prostega časa, tudi za zabavo s prijatelji ali družino. Ponujamo skoraj 10 različnih modelov visokih streh, tako da lahko res izbirate med številnimi možnostmi. Tako kot pri prejšnjih vrstah kritine je tudi pri posameznih strešnih segmentih mogoče enostavno premikati in celoten sistem nastaviti tako, da je streha popolnoma odprta (če želite kar najbolje izkoristiti lepo poletno vreme) ali tako, da je le delno odprta. ali popolnoma zaprto (v primeru turobnega ali kako drugače neugodnega vremena).

Ko se odločite, katera kritina vam je najbolj všeč in jo kupite, imamo ekipo strokovnjakov, ki vam jo bodo namestili. Montaža ni izjemno zahtevna, streha se enostavno sestavi in ​​je takoj po montaži pripravljena za uporabo. Skoraj takoj ga boste lahko uporabljali in plavali pod njim!

Če gradite bazen na vrtu ali ga že imate, poskusite dobiti ponudbo za streho vašega bazena še danes!

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply