Kako dejansko izgleda montaža bazenske strehe na bazenu

Bazenska_streha_00

Si predstavljate da se vam kopalna sezona podaljša za 40% ?

Si predstavljate da se vam kopalna sezona podaljša za 40% ?

Streha za bazen vam podaljša kopalno sezono od tri do štiri mesece. Je odlična zaščita pred vetrom in omogoča minimalno ohladitev vode čez noč zaradi dobre izolacije.
Z montažo strehe za bazen bodo vaši otroci in živali varne pred padcem v vodo. Streha za bazen zaščiti vodo pred umazanijo (cvetni prah, listi, mrčes).

1. PRIPRAVA TERENA:

Najpomembnejše je da naročnik pripravi »zabetonira« raven temelj (načrt) vam pripravimo mi. Prilagamo 2 sliki – na prvih dveh so ultra – nizka vodila zraven roba bazena. Na drugih dveh slikah pa so vodila direktno ob vodi bazena.

2. BETONIRANJE TEMELJA.
Na pripravljeno podlago zmontiramo »tirnice« za vaš tip bazena. Tirnice zmontiramo na ravno podlago , ki ste jo zabetonirali po načrtu podjetja Sintex. Podlaga mora biti ravna in tako omogoča nemoteno, vožnjo segmentov strehe bazena po tirnicah. Vodila ali tirnice strehe za bazen so ultra nizke: 10 ali 15 mm in so ploščate oblike – tako da lahko hodite tudi bosi po njih. 

3. MONTAŽA STREHE ZA BAZEN

Montažo vedno vodita dva profesionalna strokovnjaka. Pokrov bazena je sestavljen z več segmentov. Montaža traja 2-4 ure . S tovornjaka prenesemo (najožji segment). Priporočljiva je pomoč 2-4 osebe za nošenje segmentov (odvisno od velikosti bazena). V primeru, ko prenos segmentov ni mogoč zaradi (visoke ograje ali bazena v višjih predelih) potem uporabimo dvigalo-tovornjak.

Najožji segment zmontiramo na tirnico in tako nadaljujemo z drugim, tretjim, četrtim segmentom….

Preverimo delovanje -vožnja po tirnicah.

Odstranimo zaščitno folijo na strehi bazena. Sledi montiranje vrat in čelnih stranic pokrova, – zelo enostavno. Sledi montaža ključavnic na vrata pokrova.
Streha pokrova je prilagodljiva za katerikoli tip bazena.

Več slik in infromacij lahko vidite na naši foto-galeriji – kjer so slike direktno iz naših številnih montaž: https://sintex.si/galerija-nadstreski-bazeni-carport/

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

This Post Has 2 Comments

  1. Natashahox

    Je kdo doma? 🙂

    XEvil 4, 0: najboljša raztopina proti kaptchi

    XEvil.Net

Leave a Reply