Izgled in odpiranje in zapiranje nizke strehe – kupole za bazen – model Corona

AZI-bazenska-streha-serijska-proizvodnja-sintex (4)

Kako skrbeti za bazen in čisto vodo v bazenu

Kako skrbeti za pokriti bazen z teleskopsko kupolo za bazen

Pokritje zunanjega bazen preprečuje, da bi v vaš bazen prišla zemlja, listje, razni plazilci, žuželke in ostanki. Vendar je pomembno, da se te teleskopska streha za bazen vzdržuje s čiščenjem. Čiščenje bazenske strehe je ključno za ohranitev pokritja in konstrukcije za kupolo bazena. Čiščenje bazenske strehe sploh ni tako težko.
V prvi vrsti preverite, ali so na polikarbonatni kritini razpoke ali luknje. Če obstajajo, je treba med čiščenjem teh območji ravnati previdno. Vsak prekomerni pritisk ali sila na takem območju lahko poslabša poškodbo.

Povezava na model Corona: https://sintex.si/strehe-za-bazene/corona/
Drugič z metlo ali čopičem obrišite konstrukcijo strehe za bazen, da jo ppčistite od velike ohlapne umazanije kot je listje in drugi ostanki. Za madeže, ki jih povzročijo odmrle žuželke začnite čistiti najprej z nizkim pritiskom vode in zvišajte do tlaka, ki je potreben za odstranjevanje plesni in umazanije na kritini kupole bazena. Če obstajajo mesta, ki jih ne morete očistiti, zmešajte dve žlici soda bikarbone z dvema in pol litroma tople vode. Nato v raztopino namočite mehko ščetko ali gobo in z njo obrišite plesen ali umazanijo. Ko končate, polikarbonatno kritino sperite z vodo z normalnim pritiskom od vrtne cevi in po potrebi ponovite. Če ima streha aluminijaste profile, boste morda razbarvali lak, če raztopine ne sperete hitro in pravilno. Z gamsjo ali jelenovo krpo polikarbonatno kritino posušite ali jo pustite da se posuši sama – tako ne reskirate do jo popraskate v kolikor je ostala umazanija na polikaronatnih ploščah. Kot skušnjava je, da bi ta korak preskočili; če pustite, da se polikarbonatno kritina posuši posuši na prostem, lahko kaplje iz faze izpiranja tečejo in naredijo grde proge.

Kako skrbeti za teleskopsko streho za teraso
Teleskopske strehe za teraso delujejo kot filter za vašo zaprto verando in preprečujejo, da bi bil večina umazanije, umazanije in onesnaževal prišli do hiše ali Vaše terase. Omogočajo vam, da uživate v toplem vetriču, ne da bi se morali spoprijeti z vsemi malimi živalmi, ki se skrivajo naokoli, toda tako kot vse druge pripomočke je treba občasno očistiti tudi tukaj, tukaj je nekaj načinov čiščenja teleskopske verande.
Prvi korak je sesanje zunanje strani verande, nato zaslon posesajte od znotraj, skupaj z vogali in robovi pomične konstrukcije , ter ga z gobico obrišite, katero ste prej namočili v nevtralno milnico. Predlagam tudi uporabo belilne raztopine za boj proti glivicam in plesni. Lahko pa uporabite tudi krtačo z mehkimi ščetinami, ki jo potopite v vedro tople vode. Nežno očistite vsak pomični segment z notranje strani verande. Vse potem sperite z vodo iz vrtne cevi.
Nenehno izvajanje teh korakov vam bo pomagalo vzdrževati vaše drsne verande in poskrbeti, da bodo zdržale zelo dolgo, vendar bi neupoštevanje teh korakov postalo neurejeno in neprijetno.

Prosim da si ogledate kako funkcionira bazenska pomična streha: odpiranje in zapiranje in funskcija drsnih vrat pri nizkih bazenskih strehah:

https://drive.google.com/file/d/1BZdbj75D3lM1A-7fJksEtpbs6xU0D329/view?usp=sharing

Predstavljamo model Corona – nizko in elegantno pokritje za bazen

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply