Film o zelo lahkem odpiranju in zapiranje nizke bazenske strehe tip Elegant

EL-pomicna-streha-bazen-sintex (35)

Prikazujemo sistem NEO – na modelu nizkega nadkritja za bazen – kjer lahko z bočnimi vrati vstopamo pokončno in brez težav tudi v zaprti bazen.

Hrati so blokade pomika segmentov v priročni višini tako da se nam ni potrebno sklanjati.

več na strani: https://sintex.si/strehe-za-bazene/elegant-neo-nizka/

Film o odpiranju in zapiranju: kliknite: Elegant NEO – direktno iz našega Show Room-a: /// pritisnite povezavo in se Vam odpre film/// : https://drive.google.com/file/d/1Q4kJ6frxchr9bGs3pCsiABAbwZfNefXZ/view?usp=sharing

V zadnjih časih so najboljša rešitev za zaščito azenske vode in pokrivanje bazena namenske teleskopske bazenske strehe in povpraševanje po njih se je močno povečalo. Predvsem za pokrivanje bazenov in masažnih bazenov, čeprav je drsna streha uporabna tudi za pokrivanje (in odkrivanje) teras. Pridobivanje novih pokritih in uporabnih prostorov poleg hiše, pa tudi za zapiranje zunanjih površin v hotelih, restavracijah in barih itd …

Predvsem zato, ker cena drsnih streh ni več tako visoka in se dobijo tidu zelo ugodno. Na voljo imamo pa tudi rabljene in prenovljene. Pred nekaj leti so bile cene zelo večje. Drsne strehe za bazen verjetno najboljši način za zaščito bazena in hkrati segrevajo vodo v bazenu.

Ponujamo zelo cenovno dostopne bazenske strehe različnih oblik in modelov: visoke, nizke in srednje višine, ki so na voljo v določenih velikostih (vedno naredimo po meri) in jih lahko namestite sami (za kar dobite podrobna navodila), strehe pa za skoraj vsako prilagoditev vašim potrebam.

Nudimo tudi drsne strehe za bazene z odpiranjem brez vodil za drenje – tirnic!

Poleg običajnih drsnih streh lahko ponudimo tudi strehe, ki so narejene skoraj kot pravi zimski vrt, s prednostjo, da se odprejo in ne potrebujejo tirnic, da se odprejo. Vendar je odpiranje manj ugodno / precizno in tesnila ne funkcionirajo tako dobro.

Drsne strehe združujejo vse tri osnovne zahteve, ki jih pričakujemo in želimo pri uporabi bazena. Bazen mora biti čist, v njem mora biti vedno dovolj tople vode, poleg tega pa mora biti varno pred padcem vanj (majhni otroci ali živali).

Poleg tega višje strehe bazena omogočajo kopanje in sprostitev ob bazenu, tudi kadar zunanje temperature niso več kot sredi poletja ali če piha neprijeten hladen veter. Pod nekoliko višjo streho, ki je približno 1-3 m daljša in lahko tudi širša od bazena, lahko hitro pripravite poseben prostor, podoben pravemu “zimskemu vrtu”, in tako se za vas poletje začne zgodaj spomladi in sega daleč v jesen.

Več o tem si prosimo poglejte na naši strani: https://sintex.si/strehe-za-bazene/

Cene bazenskih streh pa so na: https://sintex.si/calculator.php

Subscribe to our Newsletter

Share this post with your friends

Leave a Reply